Nordstan – Omfattande ombyggnation med hyresgästanpassningar

Nordstan

Göteborg Ombyggnad

Nordstan, Göteborg

Akuro har under många år arbetat med Vasakronans fastigheter i Nordstan.
Ombyggnationerna har bestått i både invändiga kontorsrenoveringar, butiksrenoveringar, restauranger men även utvändiga fasadarbeten och solceller. I del av fastigheten Nordstan 10:23 har fläktrum byggts om till moderna kontorslokaler.

Akuro utreder även, tillsammans med fastighetsägaren, olika möjligheter att bygga på delar av fastigheten.

Nordstan genomgår ständig förändring och det är alltid projekt igång. Bastard Burgers har just färdigställts och öppnat och för tillfället jobbar Akuro med Scoretts nya flagship butik inne på Götgatan, samt Vasakronans nya cykelrum i källaren på Thulehuset.

Vår projektledare Johanna säger:

”Nordstan är så levande och det är alltid mycket människor i rörelse. Nordstans samfällighet har hand om alla gatorna och lastkajer. Samarbetet med dem är viktigt samt att butiker och kontorshyresgäster inte störs vid ombyggnationer.

Alla avtal ser olika ut, ibland bygger vi om allt, ibland vissa delar som då oftast gäller större konstruktionsförändringar, hissar, rulltrappor och VVS, ibland är vi enbart med och bevakar hyresgästens arbeten åt fastighetsägaren. Spännande uppdrag med puls i händelsernas centrum!”

Kontakt

Johanna Cederfeldt

Projektledare / Delägare

0703-86 00 68