Vi är Akuro

Akuro bildades 2009 och har sedan dess utvecklats till att bli det stabila och mogna byggprojektledningsbolag vi är idag. Nu är vi strax över 20 medarbetare med kontor i centrala Göteborg och uppdrag i Västra Götaland med omnejd. Vi gillar tanken på att behålla det mindre företagets kvaliteter, där vi känner och stöttar varandra, samtidigt som vi tack vare vår breda kompetens och erfarenhet vågar ta oss an stora och komplexa projekt. Vi drivs av att vara goda ledare och projektledare som kan greppa tag i projekten och leda dem och människor till framgång.

Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och mår bra och vi lägger både tid och resurser på detta. Det märks också i arbetet vi utför. Vår arbetsplats präglas av öppenhet och personlighet, vi vill framåt och uppåt och har en hög ambitionsnivå samtidigt som vi är måna om varandra och hjälps åt med stort och smått.

Våra uppdrag bygger på förtroende mellan oss och våra kunder och det är så vi vill bygga vårt företag. Våra kunder brukar säga att de får medarbetare med ett personligt engagemang och att vi är ett gott gäng. För oss är detta några av de bästa betygen vi kan få.

Tjej
Soffa

Grå platta
Man i telefon